اهداف مجله:
-زیتون یکی از گونه های درختان میوه نیمه گرمسیری می باشد که طی دو دهه گذشته سطح زیر کشت آن از 4 هزار هکتار به 85 هزار هکتار افزایش پیدا کرده و در سبد غذایی خانواده های ایرانی به صورت کنسرو و یا روغن زیتون دیده می شود.
- روغن زیتون یکی از بهترین روغن های خوراکی دنیا می باشدکه از نظر طبی نیز اهمیت به سزایی دارد.
- در حال حاضر در مجموعه سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی علاوه بر موسسات مادر، مراکز تحقیقات زنجان، گیلان، قزوین، فارس، گلستان، کرمانشاه و دزفول در قالب بخش های مختلف تحقیقاتی در زمینه زیتون فعالیت های تحقیقاتی دارند.
- استان زنجان یکی از قطب های اصلی زیتون کاری کشور بوده و حدود 40 درصد تولید این محصول در منطقه طارم انجام می پذیرد.