درباره نشریه

با توجه به اهمیت انتشار یافته ­های تحقیقات کاربردی در زمینه زیتون و همچنین اشتراک نظر محققان، کارشناسان، و متخصصان محترم در رابطه با لزوم توجه بیشتر به نتایج تحقیقاتی که قابل استفاده برای کارشناسان و بهره برداران کشور باشد، مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان زنجان نسبت به انتشار مجله ترویجی تولید و فرآوری زیتون با هدف معرفی، ترویج و بسط آگاهی­های علمی در میان باغداران و صاحبان صنایع فرآوری زیتون و ارتقاء سطح آگاهی­ و دانش جامعه مزبور بامجوز سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی به استناد نامه شماره 47803/221 مورخ 1397/10/03 بصورت دو فصلنامه اقدام نمود. مقالات در زمینه­ های زیر، با داوری علمی و ادبی پذیرفته و منتشر خواهند شد.

1-    تحقیقات کاربردی در زمینه زیتون که مستقیماً توسط باغداران و صاحبان صنایع فرآوری زیتون کشور قابل استفاده باشد.

2-    مقالات مروری که جمع بندی نتایج آن برای جامعه مزبور قابل استفاده باشد. این قبیل مقالات بایستی توسط کارشناس خبره مرتبط با آن موضوع نوشته شود.

3-    ارقام جدیدی که مراحل قانونی برای نامگذاری را طی نموده و ثبت شده­اند.

4-    دستورالعمل­های کاربردی در زمینه­ های مختلف تولید و فرآوری زیتون